30. okt. 2012

Mus

En lille muse pose, der blev startet på da vi var på Hørning kro. Den er til gavebånd, via et hul i posen hvor man så kan stikke båndet ud af, så det minder om halen.
Berit

27. okt. 2012

Messe

2.dag på messen i Fredericia er ved at være ovre, og hold da fast hvor er jeg træt i mine ben nu. Men det er sjovt, og hyggeligt at møde vores kunder på denne måde.
Så vi er klar igen imorgen:-)
God lørdag aften.
Berit

20. okt. 2012

Oprydning

Det skal man altså lade være med. Se hvad jeg fik ud af det, en stor stak Kaffe Fasset stoffer. Var godt klar over jeg havde nogen!! Meeen!!!! at der var så mange!!!
God Week-end
Berit

19. okt. 2012

Færdiig!!

Der er ikke så meget andet at sige:-)
For at gøre det lidt mere besværlig for mig selv, lavede jeg gennemsigtige lommer, men med hjælp af papir gik det fint. Når man syer hænger det nemlig i, så det ikke glider. Pænt blev det, syntes jeg.
Berit

18. okt. 2012

Så langt så godt

Jeg har godt nok lagt underdrejet i denne uge med enfluenza, og hvad der af følger:-( men idag har været oppe og kigge lidt på sagerne fra week-enden i Hørning. Fik syet min dug, men mangler lidt broderi, samling, og selvfølgelig quiltning. Men det skal nok komme, før eller siden. Der er jo lidt tid til jul, endnu
Berit

16. okt. 2012

Hørning kro

I week-enden var en af de heldige, der var på kursus på Hørning kro. Arrangeret af Helene Juul, Wenche Hartling fra Northern Quilt i Norge som underviser. En godtepose fik vi udleveret, med quilteskabelon, mønster, og andet godt:-)
Jeg fik lavet en lille mus, som skal blive til en pose, et julebroderi, som oprindelig er et bage klæde, men hos mig bliver det en lille dug. En folde ud toilettaske. Så nu er der lidt at arbejde videre med.
Der kommer billeder af de færdige projekter senere.
Berit

3. okt. 2012

Quilte quilte

I lørdags var jeg ude sy med nogle piger. Dejlig dag:-) Vi fik samlet 7 tæpper der i blandt mit medallion quilt. Og nu har jeg været ved at quilte midter feltet. Nu skal jeg så finde ud af hvad der skal være i de øvrige felten
Berit